Recensies

Web30.jpg
Hassink.jpeg

Ceciel en Willem Jan Hassink

Op jullie supermooie landgoed hebben we mogen genieten van mooi weer, rust, ruimte en heel veel gezelligheid. Het gezamenlijk oogsten van olijven met de daarbij behorende 'after party' was geweldig! De bezoekjes aan de geweldige eetgelegenheden in Totana waren geweldig en uiteraard niet te vergeten jullie geweldige paella-ontvangst! We komen weer terug!

Erik en Esther_edited.jpg

Erik en Esther

Wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid en enthousiasme. Zo gewoon en ongedwongen.

 

Heel erg bedankt en we komen zeker terug om te mountainbiken en heerlijke wandelingen te maken.

Aranka en Tessa.JPG

Aranka en Thessa

Bedankt voor alle fijne vakanties in het zonnige Totana. Wat hebben jullie er een mooi plekje van gemaakt.

 

We stappen altijd helemaal 'zen' weer in het vliegtuig naar Nederland. Tot snel!

Web30.jpg
Gera en Erik.jpeg

Erik en Gera Notkamp

Een heerlijke vakantie gehad! 's Morgens lekkere tomaten van het land en overdag heerlijk afkoelen in het zwembad. Het biertje aan het einde van de middag was een gezellig klets-moment.

 

Herinneringen maken moet je zelf doen!

Jolanda Stortelder.jpeg

Jolanda, Lili en Taoli Stortelder

Wat hebben we genoten en wat missen we de rust, het niet moeten, het weertje...!


Volgende keer zeker wat vaker samen met Renate op de racefiets. 


We gaan er voor om met meer personen te komen, dus tot snel!

Fam Gielink.JPG

Familie Gielink

Het is altijd weer thuiskomen in Totana. Heerlijk genieten van de prachtige accomodatie en naturlijk van jullie gastvrijheid. Door de energie van Renate en Freddie middels het hardlopen en mountainbiken leren we de omgeving steeds beter kennen. Ook samen aan de bar hangen en herinneringen ophalen zijn moment waar we met heel veel plezier op terugkijken. Op naar een volgende keer!

Web30.jpg
Fam%20De%20Vries_edited.jpg

Henk en Mariska de Vries

Wat een geweldig paasweekend, heerlijk weer, fantastische accommodatie en de beste gastheer en gastvrouw. We hebben mogen genieten van een fietstocht, wandeltochten en een mooie mensen.

 

De Loft is van alle gemakken voorzien en de ligging spectaculair. We hebben heerlijk gegeten uit eigen tuin met eieren van eigen kippen. We komen zeker terug. Bedankt wederom Freddie en Renate!

Esther.jpg

Familie Ardon

Wij verbleven met ons gezin naar volle tevredenheid in de zomer van 2020 bij Freddie en Renate. Totana heeft alles te bieden voor een gezin zoals wij. De groentetuin is fantastisch, je mag er alles plukken voor jouw avondmaal die je natuurlijk bereidt in de mega-barbecue. Ook de elektrische fietsen die je kunt huren zijn een aanrader. Fluitend de berg op was nog nooit zo makkelijk. Het zwembad was tot laat in de avond in gebruik, optimale privacy gegarandeerd. Je wandelt vanaf de woning zo de natuur in, zelfs hoef je hiervoor geen straat op. De natuur is prachtig, vele uitstapjes te doen in de omgeving. En ook de gastvrijheid van de gastheer en gastvrouw maken dat jij je thuis voelt als God in Spanje.

 

Lea2.jpg

Lea van der Last

Na onze superfijne vakantie heb ik iets gedaan wat ik nooit eerder heb gedaan: direct weer geboekt voor volgend jaar!! Het verblijf in het nieuwe huis was heerlijk. Met het zwembad en de prachtige plek midden in de natuur is het een waar paradijs. We hebben allemaal genoten en is dus zeer de moeite waard. Lieve Freddie & Renate, dank voor deze onvergetelijke vakantie en goede zorgen.

Forza tekst logo.jpg