top of page

Recensies

groepsfoto_edited.jpg

Vriendengroep Aalten

Fantastische midweek gehad bij Forza Totana in Zuid-Spanje.
100% genoten van de gastvrijheid van Freddie en Renate Dieperink, mooie sportieve activiteiten en culinaire festiviteiten! Volop zon van de vroege ochtend tot aan zonsondergang!! 


Een absolute aanrader!

Groep wandelarrangement maart 2024_edited.jpg

Wandelarrangement
maart 2024

Een week met een 'gouden randje. We hebben ontzettend genoten van alles en iedereen om ons heen. De super gastvrijheid van jullie, Freddie en Renate, jullie enthousiasme, jullie goede verzorging, de gemoedelijkheid, jullie humor en jullie hele organisatie. Niks was te gek.

 

Echt fantastisch!

Mireille en Robert.jpg

Mireille en Robert

Wat een heerlijke plek met fruit uit eigen tuin, eitjes van eigen kippen… een geweldig uitzicht in een prachtige omgeving, garantie voor een topvakantie!!!

groepsfoto.jpg

Hardloop-arrangement Murcia Marathon 2024

Heel erg bedankt voor alles!! Het was perfect geregeld, we kwamen helemaal zen en ontzorgd terug! Helemaal blij. We gaan Forza Totana zeker aanraden binnen ons (hardloop)netwerk en we hopen dat we nog eens terugkomen! 

De spierpijn is inmiddels een beetje verdwenen haha, het was een geweldig weekend! Bedankt voor de goede zorgen!
 
Ontzettend bedankt voor dit geweldige weekend! Ga dit nooit meer vergeten, wat een bijzondere ervaring.

Dankjewel voor alles!! Het was echt een heerlijk weekend en jullie zijn echt fantastisch samen! Ik zou echt heel graag een keer terug komen om al die bergen daar te ontdekken. 

1699806421240.jpg

Wandelarrangement november 2023

Nogmaals 1000x dank voor de fantastische dagen. Nu genieten en bijpraten over de ontzettend mooie en gezellige dagen.

Zo langzaam begint het een beetje te landen wat ik de afgelopen dagen heb meegemaakt... Kan niet anders zeggen dat het heel bijzonder was en dat ook echt heb genoten... 

familie Hoek.jpg

Familie Hoek

Grandioos, wat een mooie huizen met goede stijlvolle aankleding, zwembaden en zelf te plukken fruit aanwezig.

 

Fijne omgeving om te fietsen en wandelen.

Stap in .jpg

'Stap in.nu'- trainingsprogramma

Afgelopen week mocht ik met collega's op try-out voor een nieuw trainings-programma. Een week bij in het prachtige Totana in Spanje. Een week waarin persoonlijke ontwikkeling & persoonlijk leiderschap centraal stonden, gecombineerd met de 3 elementen van FITaliteit; ontspanning, beweging en voeding. Letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van de week is een uitdagende sportieve activiteit naar het hoogste punt in de omgeving. In mijn geval heb ik deze berg op de fiets beklommen en onderweg mijn pijn verbeten met aandacht voor de prachtige omgeving en het mooie gezelschap om me heen.  Met veel warmte kijk ik terug op een waardevolle, emotionele en activerende week. 

Eetclub.jpg

Groep 'De eetclub'

Bedankt voor jullie enorme gastvrijheid en het heerlijke verblijf.

 

We zullen er nog veel aan denken hoe fijn we het hebben gehad. 

We kunnen er weer een tijdje tegenaan.

Familie Sprick.jpg

Familie Sprick

Lieve Freddie en Renate, onwijs bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben echt genoten de afgelopen week.

 

Het was perfect!

Groepsfoto wandelarrangement maart 2023.jpeg

Wandelarrangement
maart 2023

Met Renate en Freddie als uniek geweldige gastvrouw/-heer op een uniek mooie locatie is het creëren van mooie herinneringen gegarandeerd! 

Op de terugreis alleen maar gepraat over de afgelopen mooie dagen en weer moeten lachen om de prachtige anekdotes die verteld zijn  

Bedankt voor een boel gezelligheid. 

Dit vergeten wij nooit meer!  

Aalten_edited.jpg

Hardloop-arrangement Murcia Marathon 2023

We hebben echt enorm genoten. Enorm bedankt voor de gastvrijheid, gezelligheid , het ontzorgen en gemeudelijkheid. Jullie zijn fijne, eerlijke en oprechte mensen. 

Groep 'Aalten' heeft een fantastisch blog bijgehouden van hun ervaringen in Totana. Een aanrader om ze alle vier te lezen. Hieronder de link:

Blog dag 1

Blog dag 2

Blog dag 3

Blog dag 4

Alivio.jpeg

Groep 'Alivio Personal Training'

Wat was het GEWELDIG! Echt oprecht super mooi!

 

De hele groep heeft het super mooi gehad!

Ik zelf heb ook enorm genoten en met een lach en een traan van geluk kijk ik terug op een fantastische ervaring!

 

Complimenten! Fantastisch!

Dankjewel Freddie en Renate!

De Laat Charlotte.jpg

Familie De Laat

Eigenlijk te veel om op te noemen. Als eerste de gastvrijheid van de eigenaren Freddie en Renate. Zo bijzonder wat ze doen en hoe ze Forza Totana runnen, echt geweldig! De prachtige huisjes, die van alle gemakken zijn voorzien, en de mooie omgeving. In een woord: fantastisch!

KVV Losser.jpg

KVV Losser

Net teruggekeerd in een koud en heel nat Losser. Dat is andere koek. Nogmaals ontzettend bedankt voor wat jullie voor de jongens en begeleiders hebben gedaan. Het hele weekend was tot in de puntjes georganiseerd en van echt alles voorzien. De jongens hebben echt een herinnering voor het leven gemaakt. Hier raken ze nooit over uitgepraat!

Filyne en Sandra.jpeg

Filyne en Sandra 

Terug in Nederland is het contrast met de prachtige omgeving  van Totana en jullie gastvrijheid groot. We hebben enorm genoten.

Rene Nijboer.jpg

Rene Nijboer

Ik heb lekker afgezien met het fietsen en unmeunig genoten van de mooie omgeving en lieve & fijne mensen om me heen. Ik kijk er met veel plezier op terug. Ik vond het alderbastend leuk om jullie te ontmoeten. En ik of we komen zekers terug!

Wandelen Aledo.jpeg

Groep 'Eibergen'

Mooie vakantie gehad met fijne vrienden in het Spaanse Totana. Geweldige ontvangst door Renate en Freddie Dieperink van Forza Totana. Fietsen en wandelen, baantjes trekken in het zwembad bij de riante villa en natuurlijk genieten van de Spaanse zon en de lokale keuken.

Te Lintelo.jpg

Familie Te Lintelo

Iedereen van de familie heeft een super mooie week gehad en ze vonden jullie ook echt zeer leuke en gastvrije mensen!!

 

Wij danken jullie dan ook nogmaals voor alles en we houden contact. 

Michiel Berends.jpg

Familie Berends

Michiel Berends, een prachtige jongen, was deze week op bezoek bij ons met zijn fantastische ouders Margo Berends en Harm Berends. Michiel had, als ex-buurjongen in Haaksbergen, al een speciaal plekkie in onze harten, maar na deze week is het een plek geworden. Vriend, je bent én blijft een enorme topperrrrrrr.

Jan en Ankie ter Brake.jpg

Familie Ter Brake

Nog steeds aan het nagenieten, wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid, gezelligheid, huis, zwembad, paella en fietsen!

 

Het was Top!!!

Luc en Vero.jpg

Luc en Vero

Bij thuiskomst missen we direct jullie gezelschap en de mooie omgeving van Totana. We hebben ons echt zo goed geamuseerd met jullie! WOW.

 

Tot snel.

Hassink.jpeg

Ceciel en Willem Jan Hassink

Op jullie supermooie landgoed hebben we mogen genieten van mooi weer, rust, ruimte en heel veel gezelligheid. Het gezamenlijk oogsten van olijven met de daarbij behorende 'after party' was geweldig! De bezoekjes aan de geweldige eetgelegenheden in Totana waren geweldig en uiteraard niet te vergeten jullie geweldige paella-ontvangst! We komen weer terug!

Erik en Esther_edited.jpg

Erik en Esther

Wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid en enthousiasme. Zo gewoon en ongedwongen.

 

Heel erg bedankt en we komen zeker terug om te mountainbiken en heerlijke wandelingen te maken.

Aranka en Tessa.JPG

Aranka en Thessa

Bedankt voor alle fijne vakanties in het zonnige Totana. Wat hebben jullie er een mooi plekje van gemaakt.

 

We stappen altijd helemaal 'zen' weer in het vliegtuig naar Nederland. Tot snel!

Gera en Erik.jpeg

Erik en Gera Notkamp

Een heerlijke vakantie gehad! 's Morgens lekkere tomaten van het land en overdag heerlijk afkoelen in het zwembad. Het biertje aan het einde van de middag was een gezellig klets-moment.

 

Herinneringen maken moet je zelf doen!

Storteler.jpeg

Jolanda, Lili en Taoli Stortelder

Wat hebben we genoten en wat missen we de rust, het niet moeten, het weertje...!


Volgende keer zeker wat vaker samen met Renate op de racefiets. 


We gaan er voor om met meer personen te komen, dus tot snel!

Fam Gielink.JPG

Familie Gielink

Het is altijd weer thuiskomen in Totana. Heerlijk genieten van de prachtige accomodatie en naturlijk van jullie gastvrijheid. Door de energie van Renate en Freddie middels het hardlopen en mountainbiken leren we de omgeving steeds beter kennen. Ook samen aan de bar hangen en herinneringen ophalen zijn moment waar we met heel veel plezier op terugkijken. Op naar een volgende keer!

Fam%20De%20Vries_edited.jpg

Henk en Mariska de Vries

Wat een geweldig paasweekend, heerlijk weer, fantastische accommodatie en de beste gastheer en gastvrouw. We hebben mogen genieten van een fietstocht, wandeltochten en een mooie mensen.

 

Het huis is van alle gemakken voorzien en de ligging spectaculair. We hebben heerlijk gegeten uit eigen tuin met eieren van eigen kippen. We komen zeker terug. Bedankt wederom Freddie en Renate!

Esther.jpg

Familie Ardon

Wij verbleven met ons gezin naar volle tevredenheid in de zomer van 2020 bij Freddie en Renate. Totana heeft alles te bieden voor een gezin zoals wij. De groentetuin is fantastisch, je mag er alles plukken voor jouw avondmaal die je natuurlijk bereidt in de mega-barbecue. Ook de elektrische fietsen die je kunt huren zijn een aanrader. Fluitend de berg op was nog nooit zo makkelijk. Het zwembad was tot laat in de avond in gebruik, optimale privacy gegarandeerd. Je wandelt vanaf de woning zo de natuur in, zelfs hoef je hiervoor geen straat op. De natuur is prachtig, vele uitstapjes te doen in de omgeving. En ook de gastvrijheid van de gastheer en gastvrouw maken dat jij je thuis voelt als God in Spanje.

 

Lea2.jpg

Lea van der Last

Na onze superfijne vakantie heb ik iets gedaan wat ik nooit eerder heb gedaan: direct weer geboekt voor volgend jaar!! Het verblijf in het nieuwe huis was heerlijk. Met het zwembad en de prachtige plek midden in de natuur is het een waar paradijs. We hebben allemaal genoten en is dus zeer de moeite waard. Lieve Freddie & Renate, dank voor deze onvergetelijke vakantie en goede zorgen.

Forza tekst logo.jpg
bottom of page