top of page

Fietsen

Fietsenverhuur doen we in eigen beheer. Over smaak valt te twisten, over kwaliteit niet. Met meer dan 125.000 km op de fietsteller over de laatste 5 jaren weten we exact waarover we praten. Hoewel we geen enkel commercieel belang hebben in de Twentse onderneming zijn we al jarenlang trouwe ambassadeur van Sensa Bikes. Topkwaliteit uit Almelo.

Ontdek de uitgestrekte omgeving van de 'Sierra Espuña' en de vele prachtige dorpen er omheen op de fiets. In de verhuur hebben we de volgende modellen: 

S2019E5MG-Travel-Power-V10-Lady.png

Met deze Sensa E-trekking bike Travel Power V10 'zoef' je relaxed door het heuvelachtige Zuid-Spaanse landschap. En heb je een zetje nodig als je de heuvel op gaat, dan genereert de elektrische krachtbron extra vermogen. Ga je de heuvel af, dan ben je verzekerd van voldoende remkracht door de solide schijfremmen. Deze fiets maakt je auto nagenoeg overbodig. 

 

De huurprijs van deze E-trekking bike is: €25,- per dag of €135,- per week.     

S20-Giulia-G3-Disc-Stealth.png

Deze Sensa Giulia G3 Disc Stealth racefiets is een ware allemandsvriend. Een allrounder, afgemonteerd met de allerbeste componenten, die je door de bergen loodst alsof het heuvels zijn. En als de ketting naar rechts gaat kent dit topmodel geen snelheidslimiet. Wij bieden de unieke optie doordat je zelf je fiets kunt samenstellen (uiteraard mits beschikbaar). Denk daarbij aan:

  • Manueel of elektronisch schakelen (Di2). 

  • Ultegra of Dura-Ace groep.

  • Ronde of ovale kettingwielen in de combinatie compact (34-50), mid-compact (36-52) of dubbel (39-53).
     

De huurprijs van deze racefiets is (afhankelijk van de samenstelling): €25,-/€35,- per dag of €135,-/€150,- per week.     

S205029E3BS-Merano-Power-Pro.png

Deze Sensa E-mountainbike Merano Power Pro maakt van het crossen door de bossen van de Sierra Espuña een waar feest. Stijgingspercentages van meer dan 20% worden kinderspel door de elektrische trapondersteuning. Ontdek de nieuwe dimensie van het mountainbiken.

 

De huurprijs van deze E-mountainbike is: €25,- per dag of €135,- per week.

 

Om één van onze exclusieve fietsen te kunnen huren moet je minimaal 16 jaar zijn.    

Forza tekst logo.jpg
bottom of page