top of page

Over ons

Freddie en Renate (22-10-2022).jpeg

We zijn Renate en Freddie Dieperink. Inmiddels vijftigers en altijd bezig met een actief en sportief leven. Sinds 2007 komen we in het prachtige Zuid-Spaanse Totana. Door de jaren heen hebben we de schoonheid van de omgeving ontdekt en zijn we de warme Spaanse cultuur steeds meer gaan waarderen. In 2017 hebben we dan ook besloten om er een huis te kopen en dat bleek een geweldige zet. We zijn inmiddels met heel veel plezier echte 'Totaneros'. En om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het mooie Spaanse leven, hebben we drie vakantiehuizen voor onze gasten gebouwd. Deze vakantiehuizen staan naast ons eigen huis en bieden per huis plek voor 2-5 personen.

Alles wat wenselijk is, is in voorzien, waaronder een heerlijk privé-zwembad. Datgene wat we doen en te bieden hebben is veelomvattend. Onze 'achtertuin', de Sierra Espuña, het authentieke plaatsje Totana en de verdere omgeving staan garant voor een relaxte, veelzijdige en afwisselende invulling van je verblijf. Een optimale combinatie van in- en ontspanning.

 

Tijdens jouw verblijf is ons streven om je het ultieme gevoel te geven van gastvrijheid. En wanneer je weer gaat hopen we dat je zegt 'hasta pronto'!

 

Informatie inwinnen is altijd gratis en vrijblijvend.  

Forza tekst logo.jpg
bottom of page