top of page

Onze makelaardij

Freddie en Renate 14-07-23.JPG

1: Ervaring in Spanje

In en rondom het paradijselijke Zuid-Spaanse TOTANA staan prachtige woonhuizen te koop, paleisjes zouden we zeggen en voor zeer aantrekkelijke prijzen. Maar ja, onbekend maakt onbemind en de Spaanse taal blijkt voor velen een reusachtige drempel om de stap te wagen om een (tweede) woning aan te schaffen, waardoor er unieke kansen blijven liggen. 

 

Van doorslaggevend belang bij de aankoop van ons eerste huis in 2017 in TOTANA was de Nederlandse begeleiding gedurende de initiële fase van het aanschafproces. Wij werden volledig ontzorgd en aan de hand meegenomen bij de verschillende facetten die tijdens de aanschaf van een huis aan de orde kwamen. Denk daarbij aan de kennis rondom wet- en regelgeving en de contacten met overheidsinstanties. Bovendien fungeerde de begeleiding als tolk zodat er geen enkele taalbarrière was.

 

Inmiddels zijn we 7 jaar verder en hebben we in de tussenliggende tijd zelf veel ervaring opgedaan doordat we een aantal huizen hebben gebouwd, aangeschaft en verbouwd. Door deze opgedane ervaring én ons ondernemerschap hebben wij een nieuwe activiteit ontwikkeld waarbij wij jouw Nederlands én Spaans sprekende helpende hand willen zijn bij de aanschaf van een woning in of rondom TOTANA (ons eerste Unique Selling Point). 

2: Werkwijze

Ons tweede Unique Selling Point is onze werkwijze door het aanbieden van een zogenaamd vijfdaags ‘Wonen in Zuid Spanje’-arrangement. Wij helpen je in een aantal dagen bij de zoektocht naar een woning en zijn de schakel tussen jou en de verkopende partij. We spreken onze talen en kennen de lokale gebruiken. En we hebben in de afgelopen 7 jaren alle noodzakelijke connecties met specialisten opgebouwd, zoals de notaris, advocaat, accountant, verzekeringsmaatschappij, aannemers en onderaannemers. Hierdoor krijg je in één oogopslag inzicht in eventuele mogelijkheden en restricties en daarbij bijkomende kosten. Je komt daardoor niet voor onaangename verrassingen te staan en kunt op basis daarvan gedegen beslissingen nemen.

 

Wat bieden wij je tijdens ons vijfdaags ‘Wonen in Zuid-Spanje’-arrangement?

  • Je verblijft 4 nachten in één van onze luxe vakantiehuizen en geven je hierdoor al een eerste indruk omtrent het landelijke woongenot. Om je kennis te laten maken met onze luxe vakantiehuizen, verwijzen we je graag naar het tabblad op deze website https://www.forzatotana.com/onze-accommodaties

  • We regelen de transfers van en naar de luchthaven Alicante.

  • We organiseren minimaal 3 bezichtigingen en desgewenst een aantal culturele activiteiten. Je wilt naast een mooi huis tenslotte toch ook weten hoé paradijselijk het in en om TOTANA is en wat deze prachtige omgeving te bieden heeft.

  • Tijdens je verblijf is er ruim de tijd om naar wens in contact te komen met één of meerdere specialisten en daar al je vragen neer te leggen.

 

De kosten van dit vijfdaagse ‘Wonen in Zuid-Spanje’-arrangement zijn € 695,- per persoon. Het arrangement geeft je een scala aan informatie maar het verplicht je tot niets. De kosten voor de vluchten en het eten/drinken zijn voor eigen rekening. Een mooie bijkomstigheid is dat bij effectuering van de aanschaf van een woning via onze bemiddeling, je het bedrag van dit arrangement retour ontvangt!

Web30.jpg
Villa Forza II buitenkant voor.jpeg

3: Portfolio

Er zijn vele Spaanse lokale makelaars actief met een grote diversiteit qua aanbod waardoor je mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Van stukken land, ruïnes, vakantiehuisjes, appartementen, rijtjeshuizen, duplexhuizen tot vrijstaande woningen. Ons derde Unique Selling Point is dat wij ons beperken met ons aanbod tot de laatste categorie, dus vrijstaande woningen en dan ook nog in een landelijke omgeving.

 

De huizen die wij qua bemiddeling aanbieden hebben de volgende kenmerken:

  • Vrijstaande woning met minimaal 2.500 m2 grond en een eigen zwembad.

  • Landelijk gelegen.

  • Vraagprijs vanaf € 350.000,-.

  • Locatie in of rondom TOTANA.

4: Persoonlijke 
    benadering

En ons vierde Unique Selling Point is onze persoonlijke benadering en gastvrijheid.

 

Mochten we middels ons verhaal jouw interesse hebben gewekt en wens je geheel vrijblijvend met ons in contact te komen voor meer informatie?

 

Bel ons (+34 669 805 793 - Freddie) of mail ons (info@forzatotana.com).

Villa met zwembad.jpeg
Forza tekst logo.jpg
bottom of page