SERVICE

Vakantie staat bij ons gelijk aan ‘ontzorgen’. Het is onze uitdaging dat jij je als gast zich geen zorgen hoeft te maken en dat alles zo optimaal mogelijk voor jou is geregeld. Wij staan jou middels persoonlijke aandacht graag met verregaande raad en daad terzijde, onze vierde USP.

 

Raad in de zin van het aanreiken van tips voor activiteiten, heerlijke restaurantjes of unieke bezienswaardigheden. Daad in de zin van dat we ook op verzoek meegaan met activiteiten of dagtochten. Wij hebben een keur aan lokale gidsen die de omgeving op hun duimpje kennen. Hierdoor hoef je niet zelf een planning te maken maar doen wij dat voor je, indien je dat wenst uiteraard! Een stressloos bestaan dus.


Service betekent ook van alle gemakken voorzien zijn. Dit heeft ook betrekking op onze 'casas'. Onze huizen hebben beide een luxe keuken, super goede bedden, zowel Spaanse als schoteltelevisie (met alle Nederlandse, Belgische, Duitse en commerciële zenders)  en alle benodigde huishoudelijke apparatuur waaronder airco en supersnel wifi. Ook zijn er wasmachines zodat er geen koffer vol kleren vanuit thuis meegenomen hoeft te worden.


Beoordeel zelf onze serviceverlening en daag ons uit de lat hoog te leggen!

 

Het stellen van vragen mag en kan altijd. Dat geldt ook voor het maken van een reservering of een boeking. Dit kan per email via info@forzatotana.com of telefonisch via +34 669 805 793.  

©2019 Forza Totana is een priveproject dat is ontstaan in 2007. Stichting Forza is eraan gelieerd en staat geregistreerd  bij de Kamer van Koophandel in Nederland onder nummer 53772067