PRIJS

Het zit in de mensheid dat bij het uitgeven van geld de prijsstelling erg belangrijk is. Daarom is enige uitleg rondom onze prijsstelling van groot belang. 

We beginnen met de prijs-/kwaliteitverhouding, onze eerste USP, van onze hagelnieuwe en zeer compleet ingerichte vakantiehuizen 'Casa Forza' en 'Loft Forza'. Onder de knoppen 'Casa Forza' en 'Loft Forza' vind je meer uitleg over de faciliteiten en de prijsstelling. Onze vakantiehuizen liggen landelijk met uitzicht op het natuurpark Sierra Espuña, net buiten het rustige dorpje Totana en zijn geschikt tot 5 personen. 

Na enig rekenwerk kom je daarbij dan tot de conclusie dat je al kunt overnachten voor een prijs vanaf € 15,- per persoon per nacht. De schoonmaakkosten zijn inbegrepen. Kaboem…….dat is nog eens een binnenkomer!

Wij zijn er van overtuigd dat je voor onze prijsstelling heel erg veel waar voor je geld krijgt en twijfelen er geen moment aan om jou daarvan ook te kunnen overtuigen. Bedenk daarbij dat we de prijsstelling vast hebben staan voor het hele jaar. We kennen geen hoog- en/of laagseizoen. 

Het stellen van vragen mag en kan altijd. Dat geldt ook voor het maken van een reservering of een boeking. Dit kan per email via info@forzatotana.com of telefonisch via +34 669 805 793.  

©2019 Forza Totana is een priveproject dat is ontstaan in 2007. Stichting Forza is eraan gelieerd en staat geregistreerd  bij de Kamer van Koophandel in Nederland onder nummer 53772067