MAATWERK

Iedere vakantieganger heeft andere ideeën bij het invullen van zijn of haar verblijf. De één wil een actieve vakantie, de ander vindt het heerlijk om te relaxen of bezichtigingen te doen. Maar iedereen vindt persoonlijke aandacht altijd erg fijn.

 

Onze vijfde USP krijgt door onze kleinschaligheid en ons oog voor die persoonlijke aandacht een extra dimensie. Bij ons moet niks en mag bijna alles. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk van hoge kwaliteit op het gebied van sportieve activiteiten, workshops en/of ontspanningsmogelijkheden.

 

We kunnen ervoor zorgen dat je het echte Spanje gaat ontdekken met alle gebruiken en culinaire invullingen. Of we maken een combinatie van wensen zodat een ieder aan zijn of haar trekken komt. En dat er ’s avonds nagepraat wordt over weer een unieke belevenis. Want dat is wat wij graag willen: ieder verblijf in Casa Forza moet voor jou uniek zijn zodat ook jij bij jouw vertrek zegt; 'Hasta pronto' ofwel 'tot gauw'!

 

Het stellen van vragen mag en kan altijd. Dat geldt ook voor het maken van een reservering of een boeking. Dit kan per email via info@forzatotana.com of telefonisch via +34 669 805 793.  

©2019 Forza Totana is een priveproject dat is ontstaan in 2007. Stichting Forza is eraan gelieerd en staat geregistreerd  bij de Kamer van Koophandel in Nederland onder nummer 53772067