Loft Forza

Loft Forza is de naam van ons nieuwe vakantiehuisje dat we verhuren aan onze gasten. Deze loft is uitermate geschikt voor als je alleen of met z'n 2-en wilt komen en je Casa Forza te groot vindt.

Loft Forza staat naast Casa Forza en ons woonhuis, grenst aan de Sierra Espuña en heeft daardoor een fenomenale ligging. Het ligt op een kleine 3 kilometer van het authentieke Totana. Op het perceel van ruim 10.000 mtr2 staan fruitbomen en worden diverse groentes/kruiden verbouwd waarvan jij als gast eindeloos kunt genieten, het hele jaar door. Het uitzicht zal bijdragen aan het verlangen om de Sierra Espuña te ontdekken.

We hebben, net als bij Casa Forza, kosten noch moeite gespaard om ook Loft Forza kwalitatief hoogwaardig aan te kleden en in te richten.  

Wat kunnen we je met Loft Forza zoal aanbieden:

- Terras met veranda.

- Twee eenpersoonsbedden.

- Beddengoed.

- Handdoeken.

- Badkamer. 

- Toilet.

- Douche.

- Zonnepaneel.

- Woonkamer.

- Compleet ingerichte keuken.

- Koel-vriescombinatie.

- Satelliettelevisie. 

- Wasmachine. 

- Airconditioning/verwarming.

- Wifi. 

- Buitenkeuken.

- Houtkachel.

- Afsluitbare schuur.

- Fenomenaal uitzicht.

Omwille van het fantastische Zuid-Spaanse klimaat kennen we geen hoog- of laagseizoen, ook niet qua prijsstelling. Daarom hanteren we het hele jaar door de volgende prijzen: 

  • €370,- voor een lang weekend (vrijdag t/m maandag).

  • €440,- voor een midweek (maandag t/m vrijdag).

  • €610,- voor een week (bijvoorbeeld zaterdag t/m zaterdag).

  • €1.125,- voor twee weken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van stroom, water, wifi en airco/verwarming. Om jou en de volgende gast(en) altijd in een schoon en fris huis te ontvangen hanteren we eenmalig €75,- als schoonmaakkosten.

Klik hier voor meer foto's van Loft Forza.

©2019 Forza Totana is een priveproject dat is ontstaan in 2007. Stichting Forza is eraan gelieerd en staat geregistreerd  bij de Kamer van Koophandel in Nederland onder nummer 53772067