Nieuws

Creëer herinneringen

Creëer jouw herinneringen op de meest pure manier. Door te genieten van elkaar en met elkaar!

Forza Totana heeft alle ingrediënten om jou, samen met vrienden of familieleden een unieke en memorabele tijd te laten beleven. In het Zuid-Spaanse Totana kan het pure leven weer ontdekt worden. De prachtige omgeving in combinatie met het heerlijke klimaat, biedt tal van mogelijkheden. Voor een creatieve, culturele, sportieve, gastronomische of relaxte vakantie.  

 

We hebben een uitgebreid programma-aanbod om herinneringen te creëren en het verblijf onuitwisbaar te maken. Het programma kan ‘op-maat’ worden ingevuld. Zo is er voor elk wat wils en alles onder het motto: niets moet en alles mag.

 

Ons unieke programma-aanbod bestaat onder meer uit:

  • Workshops zoals ‘De Spaanse keuken’, ‘De kunst van het pottenbakken’ en ‘Decoreren en schilderen’.

  • Sportieve invullingen zoals wandel-, fietstoer-, mountainbike- en wielrentochten of golfen op een keur aan prachtige golfbanen.

  • Culturele programma’s zoals ‘La Bastida – ontdek historisch Spanje’ en ‘Cultureel Totana’.

  • Stedentrips naar Murcia, Lorca of Cartagena.

  • Wijnproeverij of rondleiding en proeverij ‘Licor 43 (likeur 43)’.

 

Lokale, verse streekproducten haal je gratis uit onze eigen moestuin of boomgaard. We hebben een keur aan sinaasappels, peren, mandarijnen, citroenen, olijven, granaatappels, diverse noten, vijgen en dadels, tomaten, sla-soorten, courgettes en aubergines. Heerlijk je eigen gerecht maken op de buiten-BBQ. En ’s morgens genieten van zelfgemaakte en supergezonde vruchten-smoothies of van het verse eitje van onze eigen kippen.

 

We hebben een aantrekkelijke aanbieding voor het ‘Creëer herinneringen’-arrangement!

Een mid-week buiten het hoogseizoen is slechts € 595,- per persoon inclusief vlucht* en verblijf in ons 5-persoonsacscommodatie en exclusief programma-invulling en gastronomie.

 

Heb je vragen of wens je een reservering, neem gerust contact met ons op via het contactformulier, via e-mail: info@forzatotana.com of

bel +34 669 805 793.

*tarief per 20 mei 2021 – deze kan aan wijziging onderhevig zijn.

Paella eten.JPG
Forza tekst logo.jpg