Casa Forza

Casa Forza is de naam van ons nieuwe vakantiehuis die we verhuren aan onze gasten. Met de realisatie van deze 2 huizen is een grote wens in vervulling gegaan. Na jarenlange ervaring met verblijven in diverse hotels weten we als geen ander hoe belangrijk rust en privacy zijn als je een relaxte vakantie wilt.

Casa Forza staat naast ons woonhuis, grenst aan de Sierra Espuña en heeft daardoor een fenomenale ligging. Het ligt op een kleine 3 kilometer van het authentieke Totana. Op het perceel van 2.500 mtr2 staan fruitbomen en worden diverse groentes/kruiden verbouwd waarvan jij als gast eindeloos kunt genieten, het hele jaar door. Het uitzicht zal bijdragen aan het verlangen om de Sierra Espuña te ontdekken.

 

We hebben kosten noch moeite gespaard om de huizen kwalitatief hoogwaardig aan te kleden en in te richten, ook voor mensen met een lichamelijke beperking. Casa Forza bestaat uit 2 separate huizen gescheiden door een centrale glazen entree. Beide huizen zijn individueel afsluitbaar en hebben eigen (gelijke) faciliteiten. Door dit duo-ontwerp is Casa Forza per huis te huur (maximaal 5 personen). Wil je echter gebruik maken van het geheel, dan kunnen we groepen tot maximaal 10 gasten onderbrengen. 

Wat kunnen we je met Casa Forza zoal aanbieden:

- Zwembad (buiten).

- Buitendouche. 

- Terrassen met veranda's.

- Eenpersoonsbedden.

- Beddengoed.

- Handdoeken.

- Badkamers met toilet.

- Douches i.p.v. badkuipen.

- Zonnepanelen.

- Woonkamer.

- Compleet ingerichte keuken.

- Koel-vriescombinatie.

- Satelliettelevisie. 

- Wasmachine. 

- Airconditioning/verwarming.

- Wifi. 

- Afsluitbare schuur.

Omwille van het fantastische Zuid-Spaanse klimaat kennen we geen hoog- of laagseizoen, ook niet qua prijsstelling. Daarom hanteren we het hele jaar door de volgende prijzen (per huis a maximaal 5 personen): 

  • €450,- voor een lang weekend (vrijdag t/m maandag).

  • €500,- voor een midweek (maandag t/m vrijdag).

  • €700,- voor een week (bijvoorbeeld zaterdag t/m zaterdag).

  • €1.250,- voor twee weken.

 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van stroom, water, wifi, zwembad en airco/verwarming. Om jou en de volgende gast(en) altijd in een schoon en fris huis te ontvangen hanteren we eenmalig €75,- als schoonmaakkosten.

Klik hier voor meer foto's van Casa Forza.

©2019 Forza Totana is een priveproject dat is ontstaan in 2007. Stichting Forza is eraan gelieerd en staat geregistreerd  bij de Kamer van Koophandel in Nederland onder nummer 53772067