Nieuws

Racefiets-/ wandel-vakantie: 9-14 september '21

Van 9-14 september a.s. organiseren we een onvergetelijke racefiets- en/of wandelvakantie. Prachtige racefiets- en/of wandeltochten onder onze eigen begeleiding in en rondom het altijd zonnige Zuid-Spaanse authentieke Totana. 

Voor slechts € 395,- per persoon krijg je het volgende:

  • vlucht van Düsseldorf Weeze - Alicante vv. Op basis van de basisticketprijs (€ 150,-) van 18 juni 2021. Fluctuatie van de uiteindelijke ticketprijs (op moment van boeken) zal worden verrekend.

  • taxiservice van Alicante - Forza Totana v.v.

  • verblijf in het super deluxe Casa Forza.

  • Voor de racefiets(t)ers 4 dagen de beschikking over een racefiets, Sensa Giulia G2/G3 met Di2.

  • 4 prachtige verschillende fietsroutes met onze begeleiding eventueel op 2 verschillende niveaus.

  • Voor de wandelaars 4 dagen totaal verschillende wandelroutes in "onze" achtertuin, de Sierra Espuña. 

Naast de hierboven genoemde sportieve activiteiten is er deze dagen altijd ruimte voor geweldig gezellige en ontspannen uitstapjes op bijvoorbeeld de "gewone" elektrische fiets. We maken je graag deelgenoot van het rustieke Totana met haar rijke culturele historie. Afhankelijk van je interesse maken we met veel plezier het bijprogramma op maat.

Bij aankomst op de 9e staat er een uitgebreide en overheerlijke Spaanse lunch voor je klaar in Casa Forza (bij de genoemde prijs inbegrepen).

Dit aanbod biedt een unieke kennismaking met het Zuid-Spaanse Totana en omgeving. Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 10 personen.

Heb je vragen of wens je een reservering, neem gerust contact met ons op via het contactformulier, via e-mail: info@forzatotana.com of

bel +34 669 805 793.

Forza tekst logo.jpg